Royal Canin - Veterinary Exclusive

Gavepakke til valper

Vi har nå en kampanje der alle typer valper får en gavepakke med informasjon både om oppdragelse og stell, samt info om ernæring tilpasset til valpens størrelse.

I tillegg inneholder pakken en stor smaksprøve og et gavekort på 75,-.

Gavepakke ved sterilisering og kastrering av katt

Ved sterilisering og kastrering av katt får du med deg en gavepakke med informasjon om stell av katter i vekst, samt info om ernæring tilpasset steriliserte/kastrerte katter.

I tillegg inneholder pakken en stor smaksprøve på riktig ernæring, samt et gavekort på 75,-.

Ernæring i Toppklasse

Royal Canin's Veterinary Exclusive er Royal's toppmerke, og selges bare hos dyrleger. (Derav navnet "Veterinary Exclusive".) Dette merket har ernæring både for friske og syke hunder og katter.

 

Maten til friske hunder deles opp i linjer avhengig av størrelse (mini, medium, store og gigant-raser) og innvendig i linjene deles maten opp etter alderen til hunden (nyfødt, liten valp, eldre valp, voksen og gammel), og hvorvidt den har spesielle behov (graviditet etc.). I tillegg finnes spesialtilpasset ernæring til flere raser. For katter deles ernæringen inn i aldersgrupper, raser, spesielle behov og hvorvidt katten er kastrert/sterilisert eller ikke. Les mer her om den rasespesifikke ernæringen vi tilbyr på klinikken.

 

Denne inndelingen er viktig og nødvendig fordi gjør man dette rett vil man ikke bare dekke ulike størrelsers og alderes ofte motstridende behov for en sunn utvikling, men også kunne unngå flere sykdommer / tilstander.

 

I tillegg til dette er ernæringen også spesifikt designet til å redusere risikoen for flere sykdommer/tilstander som de forskjellige rasene og alderstrinnene har en forhøyet risiko for å få (f. eks. ledd-, hud-, urinveis- og tannproblemerproblemer).

 

For syke hunder og katter finnes det spesialdietter som også bremser, stopper, bedrer og til og med kurerer flere sykdommer/tilstander.

 

På toppen av alt dette smaker maten svært godt, så godt at vi selger den med smaksgaranti. Skulle din pus eller voff ikke like maten vår, eller reagere på den på noen uforutsett måte, er det bare å komme tilbake igjen og du får pengene tilbake.

 

Min lovprisning av Royal Canins Veterinary Exclusive kan kanskje virke unyansert og vel drøy, men jeg har nå solgt ernæringen til mine pasienter siden klinikken startet og har med egne øyne sett hunder som i flere år har klødd seg til blods pga kløe fra matallergi bli symptomfrie etter 5 uker med spesialdiett mot dette, katter har blitt kvitt farlige blæresteiner, dyr med kronisk diaré har blitt helt fine, forverring av halting pga leddforkalkning har blitt redusert etc., etc. Det er ikke alle lidelser som kan kureres med mat, selvfølgelig. Og ofte vil man bare kunne bruke mat som virkemiddel sammen med medisiner/operasjoner, men jeg har mange ganger blitt forbløffet over hva man kan oppnå med riktig ernæring.

 

I tillegg til disse selvopplevde forholdene opplever jeg nesten daglig at kunder spontant forteller om hvor fin pelsen har blitt, hvor mye mindre avføring det blir, hvor drøy maten er og hvor godt deres dyr liker maten. Som dyrlege er det også viktig for meg at Royal bruker så få tilsetningsstoffer som de gjør. Alt dette gjør at jeg kan anbefale merket så varmt.

Fór, Mat eller Ernæring?

Fór er den opprinnelige betegnelsen på dyremat. Ordet har den betydningen å stappe inn eller å fylle opp. Fórer man et dyr er man fornøyd hvis det blir mett, helst uten å kaste opp eller få løs mage. Jeg mener dette uttrykket derfor ikke kan brukes når det gjelder mat av den klasse Royal Canin representerer.

EDUC - En ny sunn belønning!

Kom inn å prøv vår nye belønningsbit som inneholder få kalorier og derfor er perfekt til trening og agility. Educ er lett å dele, lukter lite og derfor fin å ha med i lommen.

Tips

Får du ikke tak i Royal, eller dyret ditt ikke liker maten, så prøv Eukanuba eller Hills. Begge disse merkene er like seriøse og gode som Royal, og Hills har til og med et litt større sortiment, men min erfaring er at Royal i snitt har den beste smaken, også på dietter der det tradisjonelt har vært vanskelig å gi maten god smak. Det er nå engang slik at dietter virker dårlig om de blir liggende i matskålen.

 

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP